Du har hørt det igen og igen: Hvis du ønsker at få dit navn derude, skrive artikler og tillader dem at være frit gengivet (med en ressource box peger tilbage til dig, naturligvis). I vid udstrækning, det er sandt. Velskrevne artikler kan:

-hjælpe dig med at opbygge din profil som ekspert

-trække trafik til dit website, og

-hjælpe dig med at opbygge en database over potentielle kunder gennem tilknyttede e-kurser eller et nyhedsbrev.

Så langt ikke har du sandsynligvis hørt noget du ikke allerede kender. Hvad du er tilbøjelige til at være kæmper med er processen med at faktisk skrive artiklen. Sikker på, du kan komme op med indhold – men hvordan gør du virkelig grab disse læsere? Hvordan kan du holde deres opmærksomhed hele vejen igennem? Og vigtigst af alt, hvordan kan du lave dem ønsker at komme tilbage efter mere?

Lad os antage, at du forstår grundlæggende opbygge og redigere en artikel (det har en begyndelse, midte og en ende, og du, hvordan du kontrollerer grammatik og stavemåde.) De fleste af os kan administrere der. Men hvis du ikke er tilfreds med blot “at få noget derude” – Hvis du ønsker at vinde læsere – så er du nødt til at begynde at tænke over hvad de ønsker at vide, i stedet for hvad du ønsker at fortælle dem.

Sætte dine læsere først – hver gang. Give dem, hvad de ønsker, og de vil kø op at læse noget, du producerer. Giv dem noget kedelig (eller værre, åbenlyst selvstændige tjener), og de vil sprænge af dig så hurtigt du vil blive spinding i ryggen udkast.

De følgende fire trin vil give dig en blueprint for at skrive artikler, der fortryller dine læsere – uanset emnet.

== 1. Find ud af, hvad dine læsere virkelig ønsker ==

Nogle gange vil du vide hvad de vil, fordi du er en ekspert på området, og forstå problemerne. Hvis du ikke kender området godt, bliver du nødt til at gøre mere forskning. Kigge efter fora på dit emne og se, hvad folk taler. Hvad er de problemer, der skal løses? Kan du give et svar? (“Hvis de har en hovedpine, give dem en aspirin.”)

== 2. Start med en opmærksomhed-fanget ==

Tilbringe tid arbejder på din åbning. Prøv at undgå banalt spørgsmål som “Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor så mange mennesker finder det svært at tabe sig?” For det første, det er kedeligt. For det andet, det er ikke rettet mod den person, der læser artiklen – hvad de bekymrer sig om de vanskeligheder, “mange mennesker” har med at tabe sig? De kun bekymrer sig om deres vægt problem!

Prøv at komme med en indledende afsnit, der giver læseren det varme “Hey, det er om mig!” følelse lige bortrejst. Endnu bedre; forsøger at generere en bølge af begejstring – “Dette kunne være svaret jeg har ledt efter…”

Eksempel: “kost gurus gøre det hele lyder så let: for at tabe sig, er alt du skal gøre forbruge mere energi, end du tager. Huh! Hvis det var så simpelt, ville den “Store folk” butikker være ude af virksomhed på et splitsekund. Heldigvis for dem af os, der er trætte af kostvaner, fitnesscentre og kedelige møder, er der en back-to-basics måde at håndtere dette. En måde, der ikke vil koste dig en formue eller forlade dig følelsen underprivilegerede.”

== 3. Skriv som du taler… Derefter redigere! ==

Prøven åbning ovenfor også illustrerer betydningen af den tone, du bruger i din artikel. Du har brug for “kød” i hver enkelt artikel, naturligvis, til at gøre det værd at læse – men sørg for at det ikke er ufordøjelig!

Du er bedre tjent med at skrive din artikel i en naturlig og afslappet stil, der er beslægtet med normal samtale. Det gør ikke noget hvis det første udkast er lidt for uformelle – du kan lave, når du redigerer. Naturligvis du ønsker ikke at irritere dine læsere med en for-breezy stil, men for-formel er værre. Læserne vil have fakta, tips og strategier, men de håber at blive underholdt, også! Lad din personlighed skinne igennem.

== 4. Slutningen på en høj ==

Hvad er en af de største problemer med de fleste artikler? De fizzle ud! Forfattere ved ofte ikke, hvordan man ende i en optimistisk tone. De enten bare stoppe døde eller de kommer med en banal slutter som: “så hvad du venter nemlig? Kom i gang i dag!”

Begyndelsen og slutningen af din artikel er de to dele, der gør størst indtryk. Start med at skabe en følelse af forventning… og lade dem følelsen tilfreds (eller ophidset) når du er færdig.

Hvis du tilbyder rådgivning for at hjælpe dem med at løse et problem (som fedme) giver læserne en grund til at være optimistiske og godt om dem. Gør ikke udslæt løfter… men tilbyder håb. Hvis du giver tips om markedsføring eller business, opsummere fordelene ved at handle på dine tips. Du kan også eksperimentere med ved hjælp af en fyndig/humoristisk citerer, eller at give læserne en specifik indsats for at få dem i gang. Vær kreativ – og ikke forhaste det.

Her er en sidste tip: Opret en artikel-Skrivning snyde-plader for dig selv. Opdele den i begyndelsen/midterstykker/slutter, og tilføje flere nyttige strategier som du synes om dem. (For eksempel ved hjælp af tips i denne artikel, du kan skrive: resultaterne – ende på en høj, giver håb, brug sjove citerer, foreslår foranstaltninger for at komme i gang.)

Gøre dette, og du vil støt cranking ud af artikler, som alle ønsker at offentliggøre!

Velskrevne artikler kan hjælpe dig…

Leave a Reply

Your email address will not be published.