Skrive hundredvis af artikler i din relaterede niche og gøre dem tilgængelige for distribution gennem artiklen mapper og ezines er en af de bedste strategier for øget målrettet trafik til dit website. Overvejer at få dine artikler offentliggjort online er gratis, er artiklen markedsføring også mest omkostningseffektive strategi for at øge målrettet trafik til dit website.

Her er hvordan artiklen markedsføring gennem artiklen mapper og ezines driver trafik til dit website:

* Når din nøgle-ord rig artikel er offentliggjort af etablerede ezines, der er højt rangeret af store søgemaskiner, din artikel kan meget vel zoom op til top ti resultater for at søgeordssøgning. Det er noget du kunne næppe håber at opnå på egen hånd. Enhver, der klikker på linket og læser din artikel vil også klikke på linket til din hjemmeside, som kan tilgås fra author€™ s kasse, der er omtalt i slutningen af artiklen. En ekstra fordel af at få trafik ved hjælp af denne metode er, at trafikken forventes at blive meget målrettet trafik, som er den eneste form, der tæller i sidste ende. Hvem kommer til dit websted via denne rute har klikket på linket til din artikel og læse din artikel. Fordi de er imponeret over hvad de læse, de ville have straks anerkendt dine færdigheder i området og er nu kommet til dit websted på udkig efter mere information fra dig.

-Skrivning af en værdifuld og informative niche-relaterede artikler og udgive dem med ansete ezines etablerer du som en myndighed på området. Denne anerkendelse kan give dig den konkurrencefordel mod andre virksomheder i samme niche som kunder foretrækker at købe fra en person, der ved hvad de taler om. En uventet bonus-tager tid og besvær at skrive artikler og få dem offentliggjort gennem ezines og artiklen mapper angiver, at du ikke er nogle fidus-kunstner eller fly-by-night marketingmedarbejder ud at gøre et par hurtige bukke på internettet. Publicere artikler regelmæssigt med ezines og artiklen mapper giver dig og din virksomhed ekstra troværdighed og også hjælper du opbygge en rapport med dine potentielle kunder. Mennesker, der køber på internettet og der leder efter produktet du er foretrækker tilbyder, at købe fra dig snarere end nogen de ikke har tillid til.

-Indgivelse af dine artikler til højre artikel mapper hjælper dig til at opbygge værdifulde tilbage links ved at have disse artikel mapper link til optimeret web-sider ved hjælp af din artikel. At opnå flere relevante back links hjælper dig øge din søgemaskine placeringer, skubbe din webside til top 10 placeringer for dine søgeord, optimeret. Mens dette ikke kan ske natten, it€™ s en sikker brand måde for til sidst at få din webside lige hvor det kan ses på alle dem, der betyder noget.

* Nogle ezine udgivere Arkiv selv deres ezine på deres websted. Dette giver potentielle kunder en chance for at tjekke tilbage spørgsmål, før de foretager en forpligtelse til at tegne. Få din artikel arkiverede betyder kan det ses igen og igen flere år ned linjen, øge din eksponering voldsomt og trafik til dit websted flere år efter, at artiklen blev offentliggjort første gang.

* En anden måde at øge trafikken til din hjemmeside er ved at tillade ezine udgivere at medtage dine artikler i deres gratis eBøger. Dette øger eksponeringen af din artikel endnu mere og alle interesserede i at besøge din hjemmeside kan nemt gøre det ved at klikke på linket i din ressource box.

* Nogle ezine udgivere tillade deres besøgende til at publicere artikler, der er omtalt i den gratis content mappe på deres hjemmeside, den eneste hage er, at den forfatter ressource box, der ledsager hver artikel er featured sammen med artiklen. There€™ s ikke at sige, hvor dine artikler er tilbøjelige til at ende op og der vil være at læse dem! Din artikel kan vække interesse for nogen, der havde indtil øjeblikket ikke den mindste lyst til at købe, hvad det er, du tilbyder. Og hvis kvaliteten af dit produkt matcher den høje kvalitet af din artikel du vil have konverteret endnu en nysgerrige besøgende til en loyal kunde.

Hvis du har tøver med at indsende dine artikler til ezines på den forudsætning, at du ønsker at få betalt for artikler at skrive og udgive, så ita€™ s tid du vågnede op til de udvidede fordelene ved artiklen markedsføring gennem ezines og artiklen mapper. Det driver trafik, der også ikke nogen gamle trafik men kvalitet, målrettet trafik stampeding til dit websted uden at koste dig en skilling. Tænk på alle penge du ville have brugt for at tiltrække potentielle kunder samme rumfang af nogen af de mere konventionelle former for reklame.

Her er et par faktorer, der vil hjælpe dig med at vælge den rigtige artikel bibliotek til at indsende din artikel til:

* Kig til artiklen mapper, der har været i branchen i mere end et år. Artiklen mapper, der har eksisteret i længere tid ville rangere højere med de store søgemaskiner og også ville have en større læser-base.

* Artiklen mapper, der har mindre end 1.000 forfattere har ikke ramte den store tid endnu og er bedst undgås. Kigge efter artiklen mapper, der har over til fem tusind forfattere.

* Ideelt set, en god artikel directory skal være drevet af mennesker og bør have navnet på ejeren eller personen i spidsen klart synlige. Fravær af en af disse faktorer viser, at ejeren ikke ønsker at blive holdt ansvarlig og at webstedet er fuldt automatiseret, hvilket betyder, at der er ingen politiarbejde kvaliteten af indholdet. Bedre at undgå at blive associeret med sådan en hjemmeside.

* Hvis din e-mails gå ubesvaret i mere end 48 timer det taler om trist mangel på service og er en indikation af værre at komme når du tilmelder dig.

Få din artikel udgivet i et par omhyggeligt udvalgte artiklen mapper og ezines vil sikre bedre eksponering af høj kvalitet i stedet for at få din artikel udgivet i flere sub-standard artiklen mapper.

Øge trafikken med artiklen markedsføring gennem artiklen mapper og Ezines

Leave a Reply

Your email address will not be published.