Når du køber off-plan betyder det er dit kommende hus på tegnebrættet. Den bedste ting ved det: du kan vælge en maling farve, ændre omkring indre vægge og få nogen fliser, badeværelser, køkkener i dette tilfælde får du brugerdefinerede designet ejendom som om det var selvstændig bygge, men du behøver ikke at betale noget ekstra for privat architecting.

Hvis du køber en ejendom ud planen nu du vil sikre prisen på ejendommen til dagens priser. Når egenskaben komplet kan det koste to gange mere end hvad du har betalt gør du et betydeligt afkast af din investering. Remamber hvis du vente, indtil mere afsluttet egenskaber kommer til salg du kan have overset toget nogen har været prissat ud af markedet.

Når du opbygger bede din house udviklere normalt fase betalinger fra dig i hele byggeprocessen. Det betyder, at du ikke skal betale alt ved dem, kan du gemme for hver betaling, du har brug at budgettet til betaling og du sikrer effektivt en høj værdi aktiv for en meget lav indledende kapitalindsats.

Mange investorer køber off plan ejendom aldrig planlægning til at betale for det og selvfølgelig aldrig har til hensigt at bo der. Fase betalingsmetode giver dem denne fordel.

De støtte normalt opbygningen og aldrig gøre den endelige betaling, som er normalt den største mængde af penge, fordi de sælger ejendommen lige før for at være afsluttet og tage ud profit fra værditilvækst ejendommen har opnået i hele den periode, det tog at bygge det. Dette er meget risikabelt tilgang, som markedet kan gå op og ned eller du måske har et problem at sælge den.

Hver gang du køber ejendom off-plan nødt du til at tage visse risiko. Hvad hvis din finansielle situation vil ændre sig, og du vil ikke være i stand til at betale for det på tid eller hvad hvis bygherren ikke bygge ejendom op til standarden.

Hvor sikre vil din investering være? Du bliver nødt til at få uafhængig advokatbistand til at beskytte dine rettigheder og penge i hele byggeprocessen. Find ud af, før du synger nogen kontrakt.

Hvis der sker noget med bygherre hvad gør du rent faktisk ejer og kan du få dine penge tilbage? Hvilke garantier du har? Pas på der er en teori om at hele byggeprocessen builder kan re realkreditlån jord på som din ejendom vil stå, og indtil han tilbagebetaler långiver du ikke kan tage juridisk ejerskab af din ejendom.

Der er ingen garanti finish kvalitet af den ejendom, du køber. I dette tilfælde skal du diskutere dine forventninger og har dem skrevet. Sørg for at du har juridiske garantier vedrørende strukturen af bygningen for næste tyve eller tredive år.

Et andet problem med off plan ejendom er, at du nødt til at vente lang tid at flytte ind i din drømmehus og du vil betale for noget i lang tid
 

Off Plan ejendom – er meget interessante investeringer

Leave a Reply

Your email address will not be published.