Kunst auktioner for tegninger er kategoriseret i antik, moderne og moderne. Antikke tegninger er eventuelle tegninger, der blev produceret før 1900. Moderne tegninger har at er blevet skabt mellem 1900 og 1949. Moderne tegninger er tegninger, der blev oprettet fra 1950 til i dag.

Der er en masse moderne tegninger der er opført i art auktioner, der aldrig får en tilbudsgiver. Der er mange grunde til dette. En af hovedårsagerne er, at den start bud er sat så højt, at det afskrækker interesse. Der var en kunstauktion for en tegning, der blev oprettet i 2000, som afbildet James Dean indbydende Elvis Presley ind i himlen. Startpris for denne art auktion blev 12 millioner dollars. Jeg er ikke overrasket over, at det ikke fik en tilbudsgiver.

Jeg fandt en anden pen og blæk tegning i en kunstauktion, der blev angivet for meget mere, end det var værd. Den oprindelige notering startede på $825,000.00 og når det ikke sælger, kunstneren sænket prisen til $545,000.00. Han tilbyder copywrite til design, som han mener ville oversætte godt for prints, plakater eller lykønskningskort.

Der var en kunstauktion for en tegning, der blev købt i 1971 London, der gjorde meget godt. Sælgeren af tegningen arvet det fra hans bedstefar, som var den oprindelige ejer. Han begyndte at byde på en rimelig $599.00 og den tegning ultimative sælges i kunstauktion over tolv tusinde dollars. Han gjorde et stort stykke arbejde der beskriver og picturing tegningen.

Antikke tegninger i kunst auktioner kan samle en masse interesse. Jeg så en tegning af to mænd i nøgen, der var trukket i 1800-tallet gå for mere end elleve tusind dollars. Denne tegning blev pen og blæk og havde en brun vask og sporene af trækul på linjer af sort blyant.

Jeg var meget taget med en antik tegning lavet af Sir Francis Grant i 1832. Tegning i kunstauktion blev en kvinde og hendes datter i Skotland. Tegningen var en underskrevne originaleksemplar og solgt til to tusind dollars. Jeg håber, at det ender med indrammet og hænge i en samling af lignende stykker. Det var virkelig rart.

En anden grund til, at kunst auktioner for tegninger ikke sælge er, at de er opført i de forkerte kategori. Jeg fandt flere moderne stykker, der var angivet i den antikke kategori. Med så megen konkurrence i kunst auktioner er det vigtigt at sørge for hver eneste detalje er bemærket.

Moderne tegninger er langt min favorit kunst auktioner. Jeg ønskede det stemplede Degas jeg så op til auktionen, men det var vejen ud af mit budget. Jeg er sikker på, at den person, der endte med det højeste bud på art auktion vil elske og værdsætte det.

Velkendt kunstner tegninger kan hente en masse penge i online kunst auktioner. Hvis titlen på kunstauktion indeholder ord oprindelige Picasso, for eksempel, det er sikker på at gå over to tusind dollars. Hvis varen er underskrevet, kan det gå for meget mere.

Jeg kan virkelig godt lide en tegning jeg fandt i en kunstauktion fra en kunstner, som jeg var uvant med. Kunstneren var Patrick Caulfield og han titlen sin tegning druer. Han brugte farvede blyanter på sort papir i slutningen af 1980 ‘ erne. Denne tegning sælges for åbning bud, $4,250.00.

Kunst auktioner til tegninger

Leave a Reply

Your email address will not be published.