I forlængelse af artikel med overskriften ovenfor, kan du nu har indset, hvorfor det er uttermost vigtigt at have en ren og gratis strømmende colon ved at undgå årsagerne til kronisk forstoppelse. Jeg vil nu gå over de mulige løsninger af dens symptomer for din opbyggelse.

Løsninger til kronisk forstoppelse: Introduktion

I nogle tilfælde findes restkoncentrationer i kroppen (galdesten, påvirket fecal sagen mv.), der sidder “fast”. Tarm rester kan have bistås mekanisk via en rå frugt og vegetabilsk kost (for et stykke tid, hvis du ikke ønsker at gå vej for at være 80% eller mere rå) og regelmæssig faster.

Hver eneste ændring af kost til bedre skal starte med en 1-2 dages hurtigt. Selvfølgelig skal du få kroppen forberedt gradvist til dette med ordentlig overgang kosten, som er også udstedt i teksten. Før denne 24-48 timers hurtige, sikre, at du overholde de følgende menu forslag.

Løsninger til kronisk forstoppelse: foreslog diæt Menu

Morgenmad: Frisk Juice

Frokost: En eller to årstidens saftige frugter

Aftensmad: Grøntsager: kogte, rå eller en kombination.

Aldrig drikke under et måltid. De mere væske du forbruge mens man spiser, jo mere vanskeligt det er at fordøje fødevarer, som væskerne tendens til at fortynde mavesyren.

Også sørge for at tygge hver mundfuld af dine måltider grundigt. Dette er kendt som Fletcherism: en proces, der involverer du tygge hver mundfuld til plukfisk flydende eller halvfaste af bevidst masticating en mundfuld mad igen og igen, at sikre at blande det med dit spyt. Mellem hver mundfuld slugt, har bevidst mellem 4-6 sekunder af en kort pause så godt. Når du observerer det, det ikke kun giver mulighed for din mave og tarme at hvile i et hurtigt og dette dermed fremmer eliminering, der herved muliggør de vitale organer til at komme til hægterne. Af ‘fletcherizing’ mono-måltider af frugt sige meloner i sommeren eller æbler i efteråret, kan det bruges som en form for en forberedende fase for en hurtig.

Derudover hjælper grundigt masticating dine måltider for at begrænse appetitten, så du ikke over spise selv de bedste fødevarer som assimilation er styrket gennem denne disciplin.

Desuden, dette (udover en hurtig selvfølgelig) er en sikker metode til at undgå kronisk forstoppelse.

Kronisk forstoppelse: Motion er også vigtigt.

En anden måde hvorpå både mild og kronisk forstoppelse kan undgås bliver ved at engagere sig i fysisk aktivitet. Dette fungerer som en stimulans for peristaltik, bølge-lignende bevægelse i de viscerale organer, der inducerer en naturlig lindring af forstoppelse. Men om dette, måske den bedste form for motion for kronisk forstoppelse relief bliver den uforlignelige Yoga. Lad mig tage denne tid til at introducere dig til nogle effektive yogastillinger at bekæmpe forstoppelse effektivt.

Kronisk forstoppelse: Yoga rejser at kunne hjælpe

1. bue udgør

2. skulder stå

3. påfugl udgør

4. Abdominal elevatorer

5. åndedrætsøvelser.

Disse rejser mod målrettet bughulen af kroppen og i udfører dem; man finder et naturligt middel mod forstoppelse. Fyldestgørende oplysninger om disse rejser kan findes på flere Yoga steder online eller du kan fyre op din foretrukne søgemaskine og få oplysninger på dem. Men for interesserede parter, har jeg sørget for detaljeret beskrivelse af udførelsen af disse rejser til bekæmpelse af kronisk forstoppelse i min bog.

Husk, at den menneskelige krop før alle andre fysiologiske overvejelser er en luft-gas motor bygget i sin helhed-med undtagelse af knoglerne-fra en gummi som, meget elastisk, svampet materiale, kaldet kødet og væv. Obstruktion i disse væv skal fjernes for denne mekanisme til at arbejde mest effektivt. Med de metoder, der er anført ovenfor kan du også naturligvis være fri for kronisk forstoppelse og godt på vej til bedre sundhed, kraft og vitalitet.

Foras Aje er en uafhængig forsker og forfatter til Fitness: inde og ude, en bog om forbedring af den fysiske og mentale sundhed naturligt. For mere information om naturlig sundhed og sikker vægttab.

Naturopati har bevist, at alle sygdomme har deres rødder i forstoppelse, en tilstopning af menneskets kropslige væv. For at bekæmpe denne fjende af sundhed, skal du tage nogle skridt til at lykkes. Læs mere om din opbyggelse.

Kronisk forstoppelse: Denne ting er ikke en joke; Slippe af med det ASAP (del 2)
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published.