Mens Audible brugere kan sende anmeldelser efter at have lyttet til en lydbog (og alle kan se disse, selvom du ikke er abonnent), anmeldelser sjældent nævner fortællingen. Det har endda støtte til YouTube og Twitch kanaler. På trods af det nye navn, er der faktisk to versioner af Audible Premium Plus til rådighed: en for $ 14,95 om måneden, der giver dig en enkelt månedlig kredit (svarende til Audible Gold), og en anden på $ 22,95 per måned for to kreditter (udskiftning Audible Platinum). Du får de samme fordele som betalte medlemmer: gratis levering, tidlig adgang til lyntilbud samt videostreaming, musik, Prime-spil og meget mere.

Vi kan tale om figurerne og historierne sammen, fordi vi hører det på samme tid. Vi hører altid som forældre, at læse for dine børn kan have mange fordele, men jeg vil gerne dele nogle universelle fordele, der kan gælde for både børn såvel som voksne! De fleste biblioteker giver dig mulighed for at hente et fremmedsprog eller forbedre dit engelsk som en ikke-modersmål, udvikle færdigheder i apps som Photoshop, og lære det grundlæggende i kodning, men nogle få udvalgte lande lokaliteter har programmer så vidtrækkende som bilindustrien reparation. Åh, og hvor mange af os har brugt vores bedstemors kære navn og sygdom til at komme ud af noget? Vil du tjekke hele listen over vindere & nominerede, komplet med links til lydklip og anmeldelser? Et sæsonkort eller abonnementsmuligheder giver dig mulighed for at få fat i hele en histories hele sæsonen med rabat. En virkelig touchstone lydbog opretholder en perfekt balance – meningsfuldt indhold og fejlfri produktion værdier.

I kategorien Børn – 12 år og op er vinderen Bloody Jack, fortalt af Katherine Kellgren fra Listen & Live Audio, en 2008 Odyssey Award for Excellence in Audiobook Production Honor-titel. I kategorien Børn – Alder 8-11 er vinderen Clementine, fortalt af Jessica Almasy, fra Indspillede Bøger. De øvrige nominerede var Interworld (HarperAudio), A Mango Shaped Space (Indspillede bøger), M er for Magic (HarperAudio), og Slam (Penguin Audio). De nominerede var Princess Academy (ungdomstitel fra Full Cast Audio), Radio Theater’s Amazing Grace, bedste lydbøger (lydbogreolen.dk) Star Beast (ungdomstitel fra Full Cast Audio) og Vienne Prelude. De øvrige nominerede var The Great Christmas Kidnapning Kaper (Full Cast Audio), Rosa (Weston Woods), Skulduggery Pleasant, en 2008 Odyssey Award for Excellence i Audiobook Production Honor titel (HarperAudio), og The Wednesday Wars (Scholastic Audio). The Audiobook of the Year vinderen var den voksne titel The Chopin Manuskript, besting ungdom titler Harry Potter og Dødsregalierne (ungdom titel og 2008 Odyssey Award for Excellence i Audiobook Production Honor titel), Opfindelsen af Hugo Cabret (ungdom titel fra Scholastic Audio), og to voksne titler I Am America (og så kan du!), Og Inspireret af …

Hvis de accepterer, kan du derefter begynde at tale med denne person, når du vil. Det gør ikke ting som krat iTunes til podcast indhold. Jeg anbefaler stærkt og varmt at eksperimentere små ting som at begynde at gå trapper med din modsatte fod og skifte greb af knive og gafler. Små elektroniske enheder, der kan få adgang til skolens trådløse netværk løse problemet med at have nogen computere i et klasseværelse. Forældre vil sætte pris på opbevaring løsning betyder, at ingen små kjoler eller sko går tabt. Læseren skal bruge velplacerede bøjninger og toner og formidle betydningen af teksten gennem engagerende udtryk, følelser og energi.

Læsningen skal være autentisk og passende for indhold, med stemmer, der matcher tid og sted for teksten samt tegn køn, aldre og stemninger. På dette tidspunkt er langt flere sange og album downloades digitalt end købt i håndgribelig form, og det har været tendensen i flere år. Men hvis vi ser forbi den måde, hvorpå ordene fra forfatteren er formidles til læseren, og fokusere i stedet på, hvad der absorberes, så er det muligt, at begge måder at “læse” er stort set de samme. Prisen anerkender lydbøger på samme litterære niveau som Newbery, Caldecott og Printz awards. Første prisvindere annonceret på Youth Media Awards pressekonference i januar 2008. Første pris præsentation under ALA Årlige i Anaheim på Booklist Forum, 27 juni 2008, 8-10 p.m., placering, der skal annonceres (gratis, ingen billet nødvendig, skal du deltage!).

Hvordan virker Hørbar arbejde?