Hvorfor vi kan lide den grønne kæmpe Arborvita(e) så meget
Vores gård, Highland Hill Farm, ligger i de solide lerjord så almindeligt at Doylestown, Bucks County Pa. Disse jordtyper er magen til dem, der findes i områder, hvor mange af kunder er placeret. Vi kan derfor lide planter, der vokser godt i tætte, tunge, temmelig vandtætte, ikke veldrænet jord. En af arborvitae, Green Giant, Western Redcedar træ eller botanically, Thuja Plicata, er vores favorit. Her er hvorfor:
Zonen hårdførhed Green Giant Arborvita tolererer er fra zone 5 til zone 8. Det er hvor ekstrem kulde får til et tempereret omkring 15 eller 20 grader om vinteren (Zone 8), men også fra så lavt som en frigid niveau på 15-20 grader under nul (zone 5).
Grøn giants er evergreens, bliver cedars. Deres hurtige vækst priser kan under ideelle forhold nå 3 fod per år. Site krav til Green Giant Arborvita https://mdf-plader.dk er sol til halvskygge, fugtig, veldrænet jord foretrækkes (men stadig ikke godt i ler), og beskyttelse mod vind, på lest når unge.
Green Giant er et smukt træ. Det har en æstetisk fin form. Det er konisk, bliver smalle til bredt pyramide, den nåede fra 50 fødder til 80 fod i højden i southeastyern Pennsylvania. Bredde i bunden af kegle er normalt omkring 15 fod til 20 fod. Bladene er rig gør yndefulde løv.
Green Giants gør en fantastisk hemmelig raster. De holder deres blade farve året ‘ stor for lysere dystre grå vinterdage med sne på jorden. Kanel lyse røde bark når unge bliver rig russet brune med tiden tremmekasser en stærk kontrast med nål blade.
Green Giants’ blomster, deres frugt er temmelig lille lys brun halv-tomme kvindelige kegler. (Bare så du ved, grøn giants er hunner, så dens okay at kalde kegler temmelig.)
Green Giant er også en vidunderlig skygge træ, støbning en mørke, tætte skygge. Træet er stærk, når træet er ud over sin ungdom.
Dette er en arborvita, der skal overleve selv dine børnebørn. Der er Green Giants ud vest dokumenteret for at være over 300 år gammel. Bare ikke plante disse alt for tæt på havet eller veje i områder hvor der er en masse salt bruges til snerydning. Hvis du får over 100 inches af sne og mere pr. år, er ingen vejene Arborvita plantning hvor salt brugt, venligst. Den største soldat i det antikke Grækenland i den trojanske krig havde hans en lille svaghed, hvad viste sig for at være en fatal fejl, og “Akilleshælen” i Green Giant Arborvitae er overfølsomhed over for salt.
, og

Grønne gigant Arborvitae – hvorfor det er så populært i PA

Leave a Reply

Your email address will not be published.