Jeg lærte hurtigt at skrive artikler og sende dem til online publikationer var en god måde at tiltrække nye læsere og få erfaring som freelance-skribent.

Jeg har været heldig at have flere af mine artikler offentliggjort på højt trafikerede websites og har lavet nogle dejlige nye venner som følge af indsende mine artikler til disse gratis ezines.

Her er den ressource boksen jeg medtage i slutningen af mine artikler:

Rose DesRochers er en offentliggjort digter og freelance skribent. Rose har været at skrive poesi i mere end 20 år. Hun er også grundlægger af, en støttende online skriftligt community for mænd og kvinder over 18 år. 

Hvad du giver er din tilladelse til udgiveren at udgive din artikel i bytte for en byline i slutningen af artiklen. Bylinen er omkring fire linjer tekst om dig selv, herunder et link til din hjemmeside.

Når jeg skriver en artikel, jeg først udgive det på min egen hjemmeside og derefter sende det til ezines. Ezines vil ikke tage sig tid til at redigere din artikel, så sørg for at du læse korrektur det før du sender den. Kan du have en anden gå over din artikel for fejl inden afsendelse.

Du kan også ønske at søge gennem ezinesearch.com for publikationer, der vil være interesseret i genren af artikler, du skriver.

Hjemmesider er konstant på udkig gratis indhold til at genudgive. Mange webmastere Søg artiklen mapper såsom articledashboard.com på jagt efter indhold til at offentliggøre på deres hjemmesider. Antallet af ezines online vokser hver dag. Jeg modtager hele tiden invitationer til at indsende artikler til nye ezines.

Skrive og sende gratis artikler er en fantastisk måde at få eksponering og øge din indkomst, når folk ønsker at ansætte dig til at skrive indhold til deres hjemmesider.

Det plejer være længe og du vil blive anerkendt som en ekspert på dit område.

Boost din læserskare – hvordan man laver Ezines arbejde For dig

Leave a Reply

Your email address will not be published.